Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Vil du have et lige smil? 

Skæve tænder er noget, der plager mange mennesker. Det kan få folk til at skjule deres tænder, når de griner eller smiler, hvilket gør, at man konstant er bevidst om sine skæve tænder. Heldigvis kan alle nu få tandregulering i Lyngby, så dine tænder bliver lige og smukke.

tandregulering

Gennemsigtig bøjle

Hos de fleste tandlæger kan du i dag få forskellige behandlinger for skæve tænder. En af de mest populære metoder til at rette op på tændener er gennemsigtige bøjler. Man kan få påsat de gennemsigtige bøjler, som i løbet af et par måneder retter dine tænder helt til. Bøjlerne er gennemsigtige, hvilket kan være rart, da andre folk ikke lægger mærke til dem. De gennemsigtige bøjler er også mindre klodsede og generende end eksempelvis de klassiske togskinner.

Nogle tandlægeklinikker i Lyngby tilbyder 3D animation af, hvordan dine tænder kommer til at bevæge sig, når de bliver rettet til af bøjlerne. På den måde kan du se et 3D billede af, hvordan dine tænders slutposition kommer at være, før du overhovedet har fået en bøjle på.

Det er forskelligt fra person til person, hvor lang tid det tager at rette tænderne til, det kan kun din tandlæge fortælle dig efter en forundersøgelse. Du kan selv tage bøjlen af og på som du ønsker, og hvis du har behov for det, kan bøjlen også blege dine tænder samtidig – altså to fluer med et smæk.

Operation

Hvis man ikke har lyst til at gå med en bøjle i en længere periode for at opnå lige tænder, kan man også få en kosmetisk operation. Hvis man har et mellemrum mellem to tænder, eller en tand der er for lille, kan din tandlæge lave en kosmetisk plastbehandling, så dine tænder og dit smil bliver æstetisk flot.

Fordelen ved at få en kosmetisk behandling med plastik er, at tandlægen sjælendt skal slibe på nogen af de eksisterende tænder, samtidig med, at det giver et flot æstetisk resultat. Derudover kan du få lavet det med kun et enkelt besøg hos tandlægen. Ulempen er dog, at plastikken ikke holder særlig længe og efter nogle år kan den blive misfarvet.

Du kan også få lavet den kosmetiske behandling i keramik. Ved denne behandling skal tænderne altid slibes, og det tager længere tid at færdiggøre behandlingen end det gør med plastik. Til gengæld er resultatet æstetisk flottere og mere holdbart.

Tandlæge Team Lindberg
Lundtofteparken 83 st th.
2800, Kgs. Lyngby
Tlf: 45 87 99 35