Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tandretning med Inman Aligner

inman aligner

Nye teknologier har muliggjort en ny metode inden for tandretning, som blandt andet udbydes hos en kvalificeret tandlæge i København ved brug af Inman AlignerDet er muligt at få en effektiv tandretning ved brug af den simple og udtagelige skinne, der bliver tilpasset individuelt til patienten hos tandlægen. Skinnen kan herefter benyttes hvor som helst. Tandlægen vil dog kontrollere skinnen løbende for at sikre, at tandretningsprocessen forløber korrekt. Skinnen bør benyttes mellem seksten og tyve timer om dagen for at opnå den optimale effekt.

Hvorfor vælge Inman Aligner?

Eksperter på tandretningsmetoder anbefaler brug af den fordelagtige Inman Aligner, da den er effektiv, aftagelig, skånsom og økonomivenlig. Som nævnt er én af de vigtigste fordele ved Inman Aligner skinnens effektivitet. En tandretning med brug af Iman Aligner plejer at tage fra halvanden måned til fire måneder, hvilket er kort tid for en tandregulering. Bøjlen er derudover aftagelig, så bøjlen kan fjernes, hvis det er nødvendigt. Dog bør den ikke være fjernet mere end seks timer om dagen. Brug af bøjlen er skånsom mod tænderne, så tænderne opnår et flot resultatet uden at ikke tage skade. Tænderne bliver forsigtigt skubbet i de rigtige retninger, så de gradvist finder den nye plads. Med den skånsomme tandretning er der ingen sundhedsskadelige bivirkninger. Nogle oplever ubehag i starten, men dette er blot et spørgsmål om tilvænning til skinnen. Bøjlen har ikke kun fordele for tænderne – den er også en fordel for økonomien, da bøjlens prisniveau er lavt.

Hvem kan få glæde af Inman Aligner?

Inman Aligner kan benyttes af personer med sunde tænder over 18 år, som ønsker en tandretning. Det er ikke muligt at rette implantater eller benytte bøjlen, hvis tænderne er udsat for rodspidsbetændelse, tandkødsbetændelse eller andre tandproblemer. Tandlægen vil under undersøgelsen vejlede i, om skinnen er det bedste valg for dig.

Holdbart resultat

Inman Aligner giver et holdbart resultatet, men det kræver dog, at tandretningen vedligeholdes. Eksperter på området anbefaler derfor to forskellige metoder til at bevare det flotte resultat efter færdiggjort behandling med fast brug af skinnen. Der skal enten indsættes en tråd på bagsiden af tænderne, som får tænderne til at bevare positionen, så de ikke ændrer stilling. Ellers skal skinnen benyttes om natten for at bevare resultatet. Ved brug af én af metoderne efterfølgende er det således muligt at udnytte den optimale effekt og bevare det flotte resultat. En skånsom og effektiv tandretningsproces er den perfekte kombination for hurtigt at få en flot og holdbar tandretning.

Københavns Implantat Center
Vester Voldgade 86
1552 København V
Tlf: 70 87 10 00