Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tandpine? Få en akut tid hos tandlægen

akut tandlæge

Tandpine kan være meget smertefuldt. Selvom tandpinen sidder i eller omkring tænderne, kan det medføre flere konsekvenser som eksempelvis spændingshovedpine. Jo værre tandpinen bliver, jo mere ulideligt og smertefuldt bliver det. Behandlinger bliver også mere omfattende, hvis du lader tandpinen udvikle sig.

Mange håber og tror, at tandpinen går over af sig selv, men det er desværre sjældent tilfældet. Når vi får tandpine skyldes det, at der er noget galt – og det kræver behandling. Der er flere forskellige årsager til, at der kan opstå tandpine, hvorfor det er nødvendigt at få en tandlæge til at vurdere, hvad tandpinen skyldes.

Uanset om du har hul i en tand, en tandbyld eller noget helt tredje vil din tandlæge undersøge og behandle dig, så problemet løses og dine smerter lindres. For at du hurtigst muligt kan slippe af med tandpinen, skal du bestille en tid hos tandlægen med det samme. Det er en fordel, at der er kort transporttid til din hjælpsomme tandlæge i for eksempel Roskilde, eller andre byer i landet, så du hurtigt kan komme frem, hvis der skulle opstå et akut behov for en behandling.

Der er absolut ingen grund til at trække tiden ud og se problemet an, da det sandsynligvis kun bliver værre. Det er derfor vigtigt, at du kommer hurtigst muligt til tandlægen, så smerten ikke bliver mere omfattende.

Det går ikke, at der er lange ventetider, hvis du lider af tandpine, da du har behov for en akut tid hos tandlægen. Det er ikke altid muligt at få en akut tid hos sin lokale tandlæge, hvis man ringer for sent på dagen, eller smerterne opstår uden for åbningstiderne. Du bør derfor være opmærksom på, om din tandlæge tilbyder akutte tider, hvis uheldet skulle være ude.

Bor du i Roskilde er der rig mulighed for at finde en akut tandlæge i Roskilde Centrum, der kan give dig en tid hurtigst muligt. Det er også muligt at finde andre tandlæger landet over, der tilbyder akutte tider til deres patienter. Hos tandlæger, der tilbyder deres patienter akuttider, vil du få den første ledige tid samme dag, du ringer. Det er derfor en stor fordel at vælge en tandlæge i dit nærområde, som tilbyder akut tandlægebehandling. Hvis din tandlæge ikke har mulighed for at give dig en akut tid, kan du være nødsaget til at kontakte Tandlægevagten. Her tillægges et større gebyr, som du ellers undgår ved at benytte din egen lokale tandlæge.

Roskilde Tandklinik
Jernbanegade 58
4000 Roskilde
Tlf.: 46 35 76 61