Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tandpine – få en akut tandlægetid

Man kan få tandpine af flere grunde. Nogle af de mest hyppige årsager er nervebetændelse eller huller i tænderne. Et hul i tanden opstår ved, at de bakterier der sidder i madrester på tænderne, bliver omdannet fra sukker til syre. Nervebetændelse er en form for betændelse i tandnerven. Har man fået dette, betyder det, at den levende tandnerve er død, og der på den måde er kommet bakterier i tandrødderne. Dette gør, at den knogle som sidder omkring tandroden på den dårlige tand, bliver nedbrudt. Denne tandpine kan være både konstant og spontan, men smerterne kan dog holdes nede med smertestillende, selvom der skal gøres noget ved problemet på et tidspunkt. Ved kronisk smerte, er der dog ingen tvivl om at du skal kontakte din tandlæge. Selvom smerterne kun kommer med jævne mellemrum, er det dog ligeså vigtigt at få tjekket det ved tandlægen, så problemet ikke bliver værre og evt. spreder sig til flere tænder.

Tandpine

Opstår et af disse problemer pludseligt, eller er der en anden grund til at du kan have tandpine, er det vigtigt at gøre noget ved det hurtigst muligt, så problemerne ikke bliver forværret. Ringer du efter en tid ved tandlægen, kan der oftest være længere ventetid. Ringer du til en fantastisk og professionel tandlæge i Holbæk for at bestille en akut tid, vil der normal være mulighed for at få en tid lang tid før. Nogle gange kan tanden dog gøre så ondt, at man knap kan sidde stille, og så skal dette laves omgående. Nogle tandlæger kan dog finde tid til at hjælp dig selv samme dag du ringer, derfor er det en god idé at finde ud af hvilke tandlæger som gør dette, hvis lidelsen simpelthen er så slem, at det skal laves med det samme. Der er for eksempel nogle dygtige tandlæger i Helsingør, som garanterer, at de kan finde en tid til dig samme dag. Så bor du der i nærheden af eller i omegnen, burde det være en stærk overvejelse, da det kan lindre og fjerne smerten inden for relativt kort tid.

Hvis din egen tandlæge ikke kan finde en tid relativt hurtigt, eller har mulighed for at give dig en akut tid, kan du spørge denne om andre tandlæger. Din tandlæge har nemlig kendskab til andre tandlæger i nærområdet, så han eller hun kan anbefale en god og passende tandlæge til at lindre din tandpine.

Tandlægen i Fiolgade ApS

Fiolgade 3

3000 Helsingør

Tlf: 49 21 31 61