Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tandblegning – klinik eller hjemmeblegning?

Det er efterhånden blevet afsindigt populært at få bleget tænder, men ikke alle former for afblegning er lige sundt.

Man kan i dag købe flere forskellige former for afblegning på nettet, og disse skal man holde sig langt væk fra! Man kan aldrig været garanteret, hvilke tilsætningsstoffer og kemikalier der er i blegemidlet, og det ender tit med at gøre mere skade på tænderne, end det vil gøre gavn. Derudover er det ikke alle tænder, der tager lige godt imod tandblegning, og man kan derfor nemt ende med at bruge penge på noget, der måske ikke virker. Man skal derfor holde sig langt fra de blegemidler, man kan købe på nettet, og i stedet kontakte en kyndig og erfaren tandlæge på Østerbro og få bestilt tid til en konsultation, så denne kan fortælle både hvad produktet indeholder, hvilke risici der kan være og eventuelt give en vurdering af, hvor meget det er muligt at blege tænderne.

Når nu man går og overvejer, om man skal bestille tid til en konsultation hos en tandlæge, vil man sikkert også gerne vide, hvordan forløbet foregår. Det kan foregå på flere forskellige måder. Nogle tandlæger foretrækker selv at blege tænderne på klinikken, imens andre har udviklet nye og smarte metoder, så det nemmere kan komme til at passe ind i patientens hverdag.

Med dettes menes der, at man kan foretage tandblegning i hjemmet, så det foregår under egne præmisser, og man kan få det gjort på de tidspunkter, der passer bedst ind i hverdagen. Det foregår på den måde, at tandlægen vil få specieldesignet en skinne, som passer til det enkelte menneskes tænder. Denne skal så bruges i 7-14 dage alt efter, hvor meget tænderne skal bleges – dette vil tandlægen vurdere – i 30 minutter om dagen.

På denne måde kan man få en professionel afblegning af tænder, som kan foretages i hjemmet under egne forhold, og man kan få passet det ind i hverdagen, så man slipper for at skulle tage til tandlægen i tide og utide.

Så i stedet for at købe billige og dårlige produkter på nettet, så sørg for at få kontaktet en professionel tandlæge, som vil kunne udlevere et produkt, hvor man kan være garanteret indholdet, man vil blive guidet igennem hele forløbet, og man kan være sikker på, man får det perfekte hvide smil, man uden tvivl fortjener.

 

Svaneklinikken

Østerbrogade 148

2100 København Ø

39 29 47 41