Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Tandblegning – hjemme eller klinik blegning?

Tandblegning er blevet meget populært rundt omkring i verden. En grund til dette er, at folk gerne vil have det samme perfekte hvide smil, som alle de kendte render rundt med, og som man selv ønsker og fortjener.

Man kan få mange forskellige former for tandblegning. Man kan købe billige udgaver på nettet og få sendt dem hjem, så man kan blege sine tænder i hjemmet. Men disse skal man holde sig fra! Når man bestiller tandblegning på nettet, kan man nemlig ikke være garanteret, at det fungerer efter hensigten. Det kan være, at det slet ikke virker, og at man derfor ikke får hvidere tændere. Der er også en stor risiko for, at det faktisk er helt vildt usundt for tænderne, og man ender med at ødelægge emaljen og tænderne. Man skal derfor endelig ikke købe billige produkter på nettet. Kontakt i stedet en tandlæge til at hjælpe dig med en professionel tandblegning.

Ved at kontakte en professionel og dygtig tandlæge i Århus C, får man både oplyst de forskellige risici, og man kan få fortalt alt, hvad der er af indhold i produktet. På denne måde er du garanteret, hvad tandlægen bruger på tænderne – og der er mere end én måde at gøre det på, afhængig af hvad man selv finder mest komfortabelt.

Når man vælger at henvende sig til en professionel tandlæge, får man også en mere klinisk korrekt forklaring på, hvorfor ens tænder ikke i forvejen er så hvide, som man gerne vil have dem. Der kan nemlig være flere ting, der spiller ind. Dog er det rigtig vigtigt at huske på, at tænderne fra naturens side er gullige i farven.

Ved at booke en konsultation hos tandlægen til en tandblegning, kan denne også fortælle, om det er muligt at blege tænderne. Det er nemlig ikke alle tænder, der kan tage i mod tandblegning. Derudover kan tandlægen også samtidig kigge efter sygdomme i tænderne. Hvis man har paradentose eller huller i tænderne, vil en begavet tandlæge nemlig også råde til, at man ikke får bleget tænder. Uanset hvordan man vender og drejer det, vil der nemlig være en risiko for, at man gør skade på tænderne, når man vælger at få dem bleget – og hvis man har skadet tænder i forvejen, skal man ikke vælge at få dem bleget, da det kun vil være med til at skade dem endnu mere.

 

Tandlægerne Banegårdspladsen 10

v. Tina Skovlund Nielsen

Banegårdspladsen 10

8000 Århus C

86 13 56 55