Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Søger du en omsorgsfuld tandlæge på Vesterbro?

Ifølge statistikkerne besøger danskerne ikke tandlægen regelmæssigt nok efter anbefalingerne. Tandlægen anbefaler, at alle – unge som gamle – går regelmæssigt til tandeftersyn for at få opdaget eventuelle tandproblemer i tide. På den måde er det muligt at undgå, at tænderne bliver udsat for større skader end nødvendigt. Udover sundhedsskadelige konsekvenser for tænderne bliver behandlingsprocessen også langt mere tidskrævende og dyr, hvis tandbehandlingen udsættes.

En del af statistikken?

Er du én af de mange danskere, som tilhører statistikken om danskernes manglende tandlægebesøg? Der er heldigvis en løsning på problemet, da det er muligt at finde en omsorgsfuld tandlæge nær Enghave Plads eller i netop dit nærområde, som ønsker at hjælpe dig med at passe dine tandlægebesøg. Tandlæger ønsker naturligvis det bedste for deres patienter, hvorfor de skaber de bedste rammer for at gøre tandlægebesøgene så lettilgængelige som muligt. Det drejer sig om alt fra central beliggenhed, lyse lokaler og omsorgsfuldt personale til smertefrie behandlinger. Der er mange ting, som tandlægerne gør for at hjælpe danskerne med at passe godt på deres tænder. Det eneste tandlægerne kræver af danskerne er, at vi overholder vores regelmæssige tandeftersyn, når vi bliver indkaldt til den forebyggende tandpleje.

tandlæge vesterbro

Forebyggende tandpleje med regelmæssige tandeftersyn

Til regelmæssige tandeftersyn undersøges alle tænder, tandkødet og resten af munden for at sikre tændernes sundhed og mundens hygiejne. Gennem denne undersøgelse er det muligt at opdage begyndende huller, betændelse i tandkødet eller andre tandrelaterede problemer. Tandlægen vil fjerne plak og tandsten, hvis der findes belægninger eller bakterieophobninger på tænderne. Efter undersøgelsen vil tandlægen rådgive om tandpleje med henblik på, at patienten selv kan udføre grundigere forebyggende tandpleje hjemmefra. Tandlægen vil samtidigt vurdere hvor ofte, der skal foretages tandeftersyn. Det varierer fra person til person i forhold til tandkvalitet, tidligere problemer og forebyggende tandpleje. Tandlægen vil fastsætte et interval for indkaldelsen til tandeftersyn, som bør efterfølges. 

Din omsorgfulde tandlæge passer på dig og dine tænder

Du kan være sikker på, at din forebyggende tandlæge nær Sydhavnen i Københavnsområdet eller i dit nærområde vil passe godt på dine tænder med deres høje faglighed og omsorg. Tandlægen vil samtidigt gøre alt for, at du passer dine besøgstider. Hvis du lover at møde op til tandlægebesøgene, så sørger tandlægen for resten. Tandlægen vil garantere for at kunne hjælpe dig med at optimere din børsteteknik og daglige rutine, så risikoen for huller i tænderne og andre tandproblemer minimeres. Din daglige tandpleje vil regelmæssigt suppleres med tandeftersyn, så eventuelle problemer opdages, inden de udvikles. Hvis der er behov for yderligere behandling, vil behandlingerne udføres med effektivt bedøvelsesmiddel, så behandlingen bliver smertefri. Denne smertefrie behandling er attraktiv blandt dem, som ellers undgår tandlægebesøg. Derfor håber tandlægerne at kunne hjælpe netop dem ved at tilbyde omsorgsfuld hjælp og smertefrie behandlinger. 

Enghave Tandklinik
Enghavevej 61
1674 København V
Tlf: 33 22 04 35