Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Smerter, hovedpine og kæbeledssmerter – bideskinnen kan hjælpe

Mange mennesker har smerter i kroppen, hovedpine og kæbeledssmerter som følge af uhensigtsmæssig bidfunktion. Bidfunktionen har nemlig stor betydning for hele kroppen, og derfor er det ikke muligt at isolere problemstillingen til et enkelt område.

Heldigvis kan du i dag afhjælpe disse smerter og gener med en bideskinne. Hos en tandlæge i Nykøbing F kan du igangsætte behandling med bideskinne, så du kan blive smerterne kvit.

Hvorfor opstår disse smerter?

Når tænderne udsættes for et stort pres, kan det lede til hovedpine, kæbeledssmerter og smerter i nakke og skulder.

Det store pres skyldes i mange tilfælde uhensigtsmæssig bidfunktion, som får dig til at skære tænder. Derudover kan presset også opstår, hvis du har en tendens til at bide hårdt sammen og derved ofte presser tænderne hårdt mod hinanden.

Når tænderne på denne måde udsættes for en stor belastning, skaber det spændinger i muskulaturen i ansigtet og nakken. De udsættes ganske enkelt for en større belastning, end de kan tåle. Og dét fører til de forskellige smerter.

Sådan afhjælper bideskinnen smerter

En bideskinne er for mange løsningen på problemer med smerter, hovedpine og kæbeledssmerter. En bideskinne er en skinne du tager i munden – ofte om natten. Den aftager en stor del af trykket fra dit bid. Du bider altså ikke tænderne lige så hårdt sammen, som du ellers ville have gjort, og dette får musklerne til at løsne sig op.

På denne måde aflastes kæben og den øvrige muskulatur, hvormed grundlaget for hovedpine og andre kropslige smerter fjernes.

Med en bideskinne undgår du med andre ord, at du ubevidst udsætter dine tænder, din kæbe og din krop for store belastninger.

Få undersøgt om en bideskinne kan hjælpe dig

Inden du kan sætte en stopper for dine smerter med en bideskinne, skal du have foretaget en undersøgelse af dine tænder hos en tandlæge. Det kan du gøre hos en erfaren tandlæge i Nykøbing F, som vil vurdere, om en bideskinne kan afhjælpe dine symptomer.

Vurderer tandlægen dette, vil du modtage en bideskinne, der er tilpasset din kæbestørrelse og dine tænder. Denne skal du anvende efter aftale med tandlægen. De fleste mennesker oplever, at problemerne med det voldsomme pres på tænderne opstår om natten, mens de sover. Derfor bruger mange mennesker skinner om natten. Dog kan stress også lede til hårde og belastende sammenbid, og af denne grund bruger nogle også skinnerne, mens de arbejder, læser eller kører bil.

NAP:
guldborgSUND TAND
Tværgade 4
4800 Nykøbing Falster
54 85 01 92