Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Smertefrie tandbehandlinger

De fleste frygter én ting mere end noget andet, når de skal til tandlægen. Nemlig at det kommer til at gøre ondt. De fleste kan håndtere den frygt og sørger alligevel for at gå til tandlægen for regelmæssigt at blive undersøgt. For nogle mennesker kan denne frygt dog være næsten invaliderende, og ved tanken om at gå til tandlægen bliver de så nervøse, at de ender med at droppe tandlægebesøget. Det er desværre en rigtig skidt idé, da det netop er gennem årlige tandtjek at man kan sikre sig, at der ikke er noget alvorligt galt med ens tænder. Går der mere end et år mellem hver gang man er til tandlægen for at blive undersøgt, kan man risikere, at der opstår tandproblemer som eksempelvis caries eller parodontose, som ikke bliver opdaget før de har nået at gøre alvorlig skade på tænderne.

smertefrie tandbehandlinger

Heldigvis er det i dag muligt at få tandbehandlinger, der er så godt som smertefrie, og derved er det blevet mere trygt at gå til tandlægen, også selvom du er blandt dem, der bliver nervøse for at opleve smerter. De største smerter ved tandlægebehandling oplevede man tidligere i forbindelse med boring i tænder, fjernelse af tænder og lignende større indgreb. I dag findes der så mange forskellige former for bedøvelse, at man undgår at mærke smerte under disse operationer. Ikke engang bedøvelsen gør det ondt at få i dag, og af denne grund er det blevet nemmere at føle sig tryg i stedet for ængstelig, når man går til sin tandlæge.

Tag højde for tandlægeskræk

For visse mennesker kan ængsteligheden for at gå til tandlæge dog blive så slem, typisk på grund af dårlige oplevelser i barndommen, at de nærmest får angst ved tanken om at få behandling hos tandlægen. Mange tandlægeklinikker tager i dag højde for dette og indretter klinikken med henblik på at hjælpe disse patienter mest muligt. Eksempelvis finder du tandlæge i Silkeborg Morten Skov Hansen, som lægger vægt på hensynsfuld og personlig behandling i afslappede omgivelser for at dæmpe angsten hos de patienter, som har det særligt slemt med at gå til tandlægen. For dig som patient, der kæmper med en frygt for at gå til tandlægen, er det vigtigste at du erkender denne frygt, så du ikke ubevidst lader dig styre af den. Det er alt for nemt at komme med undskyldninger over for sig selv i stedet for at erkende, hvorfor man er bange for at besøge sin tandlæge.

Tandlæge Morten Skov Hansen
Fredensgade 20
8600 Silkeborg
Tlf:  86 81 16 76