Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Pas godt på dine tænder med almindelig tandpleje

Tandlæge

Gennem grundig tandpleje er det muligt at opretholde sunde tænder og en god mundhygiejne hele livet igennem. Din daglige tandrutine har til formål at passe på dine tænder for at forebygge huller i tænderne, tandkødsbetændelse og andre tandrelaterede problemer. Der kan dog hurtigt opstå problemer, hvis din daglige tandrutine eksempelvis overser et bestemt sted gang på gang. Du skal i den anledning sikre dig, at din tandrutine er grundig nok, så du får renset alle tandflader i hele munden. Dette kan du få hjælp til gennem almindelig tandpleje fra din tandlæge.

Få regelmæssige tandeftersyn

Almindelig tandpleje består af et tandeftersyn, som udføres regelmæssigt i forhold til dit behov. Under tandeftersynet vil din tandlæge undersøge dine tænder og din børsteteknik. Der vil herefter gives individuelle anbefalinger, såfremt din daglige tandrutine bør forbedres. På denne måde er du bedst sikret imod tandproblemer og yderligere tandlægebesøg. Det er alligevel vigtigt, at du besøger din tandlæge, selvom du ikke frygter nogen former for problemer. Så kan eventuelle problemer opdages i god tid og behandles, inden behandlingen bliver omfattende.

Vælg en tandlæge, som er god til at rådgive

Nogle tandlæger er faktisk så gode til at rådgive deres kunder, at deres kunder sjældent får problemer, fordi de tilsammen har forebygget ordentligt mod tandproblemer. Det er til al held muligt at finde tandlæger i Danmark, som kan give optimalt vejledning i forebyggende tandpleje. Sjællændere kan blandt andet finde en vejledende tandlæge i Solrød, som har stor erfaring indenfor rådgivning i forbindelse med forebyggende tandpleje. Her vil tandlægerne hjælpe deres kunder til at opnå den bedste daglige tandrutine, som blot skal eftertjekkes med almindelig tandpleje en gang imellem. Tandlægerne undersøger nye kunders tænder grundigere, så de hurtigt får bedst muligt kendskab til tænderne og eventuelle forhenværende problemer. Så er I begge bedst forberedte på at undgå, at problemet sker igen. Hvis tandlægen finder ubehandlede problemer, findes der heldigvis en fordelagtig tandlæge i Køge og andre steder i landet, som tilbyder individuelt tilpassede behandlinger efter patientens ønsker og behov. Behandlingerne udføres i topkvalitet med henblik på, at en høj kvalitet er altafgørende for at undgå problemerne opstår igen.

En god tandrutine og almindelig tandpleje er vejen frem

Hvis du passer godt på dine tænder og supplerer med almindelig tandpleje i form af regelmæssige tandeftersyn, er du uden for risiko for at skulle have store behandlinger. Du er ikke i risikogruppen, såfremt du har en god tandpleje. Tanpleje er altså vejen frem, hvis du ønsker at bevare dine tænker resten af livet. 

 

Tandlæge Bodil Diernæs 

Vestergade 29

4600 Køge

Tlf: 56 65 07 27