Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje

Kosmetisk tandpleje består af flere forskellige slags behandlinger. Der er både mindre og større kosmetiske behandlinger, hvilket varierer i forhold til situationen. Formålet med den kosmetiske tandpleje er at give patienten det flotte smil, som ønskes. Det er derfor ikke alle personer, som har behov for at få rettet småfejl på tænderne. Nogle personer synes, at skævheder på tænderne er charmerende og et kendetegn, hvorimod andre personer gerne vil af med dem.

Kosmetisk tandpleje til de utilfredse

Kosmetisk tandpleje henvender sig til de personer, som ikke er tilfredse med deres tænder og smil. Kosmetisk tandpleje kan hjælpe på mange problemer, men behandlingerne kan også medføre konsekvenser. Et overforbrug af eksempelvis en blegeskinne kan medføre sundhedsskadelige konsekvenser for tænderne, hvilket kan skabe større problemer på længere sigt. Det er derfor vigtigt, at behandlingerne er skånsomme mod tænderne. Der er forskellige fordele og ulemper ved de forskellige behandlinger, som der bør skabes forståelse for inden valg af behandling.

Porcelænsbehandling og plastbehandling

Der benyttes porcelæn- og plastbehandlinger til at reparere skadede tænder, så tanden bliver hel igen. På den måde bliver tandens facade pæn, så den passer til de andre tænder. Porcelæn er den mest holdbare løsning, men plast er den billigste løsning. I sådanne tilfælde skal prisen opvejes i forhold til kvalitet.

Implantat, bro og aftagelig protese

Der laves broer, tandimplantater og aftagelige proteser til at erstatte manglende tænder. Implantater er en enkel metode, som kun kræver en mindre behandling. De andre tænder omkring den manglende tand bliver ikke påvirket under behandlingen. Ved at vælge en tanderstatning med en bro bliver broen sat fast på de nærmeste tænder, så broen er fastsiddende. Det er et større indgreb, som involverer flere tænder ved indgrebet, men det er samtidigt muligt at få erstattet flere manglende tænder på én gang.

Tandblegning

En tandblegning kan udføres hjemmefra med uautoriserede metoder. Ved denne form for tandblegning medfølger ofte sundhedsskadelige konsekvenser for tænderne, da tandblegning kan blive for voldsom mod tænderne. Tænderne tager skade af overforbrug,  hvis blegemidlet bruges for meget. Blegemidlet kan ikke ændre farven på porcelæns- og plastreparationer, hvorfor tandlægen alligevel skal kontaktes, hvis man ønsker farveændring på disse. Der bør i stedet for tandblegning hjemmefra søges professionel hjælp hos tandlægen, som kan udforme en individuel tandskinne og samtidigt tilrettelægge et skånsomt behandlingsforløb. Hos tandlægen er det på den måde muligt at få gavn af tandblegningens fordele og slippe for ulemperne.

Inman Aligner

Inman Aligner er en erstatning for den traditionelle bøjle, som flere har benyttet som børn.  Inman Aligner kan effektivt rette skæve tænder uden brug af fast bøjle. Inman Aligner er en aftagelig skinne, som kan fjernes til eksempelvis sociale arrangementer. Inman Aligner er derfor en optimal skinne, som medfører de samme fordele, men fjerner ulempen ved en meget synlig bøjle. Det er muligt at finde tandlæger, som tilbyder behandling med den effektive Inman Aligner i København, så tænderne hurtigt kan blive lige.

Gratis konsultation

Det kan være uoverskueligt at have overblik over alle fordelene og ulemperne. Ved at kontakte en anerkendt tandlæge i København K er det muligt at få en gratis konsultation med henblik på valg af kosmetiske behandlinger. Her vil den erfarne tandlæge kunne rådgive i forskellige behandlingsmetoder efter det individuelle behov og ønske. Der vil gives information om de forskellige behandlingers fordele og ulemper. Tandlægen vil opveje behandlingsmuligheder i forhold til tændernes sundhedstilstand. Det er på den måde muligt at undgå sundhedsskadelige konsekvenser på grund af kosmetiske behandlinger.

Tandlægerne Rømersgade
Rømersgade 3, st
1362 København K
Tlf: 33 33 89 90