Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Hvad er en kosmetisk tandretning

Tandretning er for mange noget, de forbinder med børn. Hos skoletandlægen er alle blevet tjekket for, om de havde behov for bøjle. De som havde et dårligt sammenbid, det vil sige, at deres tænder ikke ramte hinanden på en hensigtsfuld måde, når de tyggede sammen, fik bøjle på. De børn som havde skæve tænder, men et godt sammenbid, fik ikke bøjle på. Selvom det måske var at foretrække, da man var barn, efterlader det mange voksne med uattraktive, skæve tænder. Kosmetiske tandbehandlinger er behandlinger, som udføres kun for at forbedre æstetikken i forbindelse med tænderne. Det værende blegninger, tandretning, kroner og broer. De kan sagtens også have en funktionsmæssig fordel, det vil sige, at de også gør det nemmere at tygge, eller på anden måde bruge, men det er ikke deres eneste formål.

tandretning

En af de store fordele ved, at tandlægen ikke er en del af den offentlige sygeforsikring er, at man kan vælge at få foretaget behandlinger, som ikke har nogen anden fordel, end at forbedre det æstetiske. Som voksen kan man beslutte sig for at finde en tandklinik og få foretaget lige den behandling, som giver én mest værdi i hverdagen. Ligeledes kan man vælge en, et sted i landet, der ikke er lige der, hvor man bor. Bor man i København kan man, hvis man har et godt forhold til en dygtig tandlæge i Roskilde, vælge at have denne, som sin normale tandlæge. Man kan også få foretaget kosmetisk tandretning i Roskilde, hvis man finder en klinik med speciale i dette, selvom ens normale tandlæge ligger et helt andet sted.

Muligheder for tandretning

Der er flere muligheder, hvis man vil have rettet sine tænder som voksen. Alt efter hvor alvorlig fejlstillingen er, findes der forskellige typer bøjler og skinner. Har du en meget slem fejlstilling kan det være, at din eneste mulighed er de såkaldte togskinner, som de fleste er bekendte med. Har du en mindre grad af fejlstilling, kan det være, at du kan få usynlig tandretning. Det lyder måske som et billigt salgstrick, at kalde dem usynlige, men det er de. Næsten. Der er tale om en række gennemsigtige plastskinner, som tilpasses dine tænder. Her presser de tænderne ind i en bedre stilling over tid. Der er en lang række fordele ved disse, som du kan spørge din tandlæge om, du skal blot spørge efter tandretning med Invisalign.

Tandlægerne Uldal
Algade 10
4000 Roskilde
Telefon: 46 35 05 55