Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Hvad bruger man en bideskinne til?

bideskinne

En bideskinne er løsningen til dem, som skærer tænder om natten eller har et skævt bid. Det er ikke alle, der er klar over, at de skærer tænder i løbet af natten, og derfor kan det være en god idé at være opmærksomme på de symptomer, der ofte forbindes til tandskæren. En af de mest tydelige symptomer er hovedpine, følsomme tænder og ømme muskler i ansigtet og kæbeled. Hos mennesker, der har disse smerter, skyldes det ofte at de skærer tænder i løbet af natten eller ubevidst bider hårdt sammen under pressede situationer.

Hvis man oplever hovedpine eller spændinger i sine tænder, bliver problemet ofte forøget, da man let bliver irriteret af smerten. Derfor er det meget vigtigt at få brudt den onde cirkel, så man ikke længere oplever gener efter en nattesøvn. Der findes heldigvis bideskinner, som kan afhjælpe tandskæren.

En bideskinne kan hjælpe dem, som skærer tænder med at beskytte dem mod slid og mindske de smerter og det ubehag, der ofte følger med. Bideskinnen skal benyttes om natten, hvorefter den vil mindske symptomerne, som hovedpine og ømhed i ansigtet, kæbeled og tænder. Den kan også benyttes i løbet af dagen, hvis man spænder i kæben og bider tænderne sammen i bestemte situationer.

Det anbefales at besøge en tandlæge med erfaring inden for bideskinner, hvis man oplever én eller flere af de nævnte symptomer. Der findes heldigvis flere tandlæge, som har erfaring i udvikling af bideskinner til deres patienter. Der findes en kompetent tandlæge i Albertslund og flere andre byer spredt rundt i landet, som gør det muligt at finde en tandlæge med stor erfaring med bideskinner i dit nærområde.

Hos tandlægen vil de dygtige ansatte tage aftryk af dine tænder, så bideskinnen passer perfekt til din mund. Bideskinnen bliver tilpasset efter behov og sørger for, at man hurtigst muligt kan mærke den positive effekt af. Efter at bideskinnen er blevet lavet og tilpasset af tandlægen, skal bideskinnen herefter blot benyttes derhjemme. Bideskinnen kræver minimal tid og ingen besværlighed. Hverdagen vil kunne forløbe helt normal – dog uden gener og smerter efter din tandskæren.

En bideskinne kan afhjælpe mange problemer, hvorfor du bør kontakte din tandlæge, hvis du er i tvivl, om du har behov for skinnen. Tandlægens store erfaring inden for bideskinner gør, at hun kan redegøre for, om problemerne skyldes, at man skærer tænder. Find din lokale tandlæge med erfaring inden for bideskinner uanset om din erfarne tandlæge er i Brøndby tæt på København eller i nærheden af andre storbyer. Så bliver du sikret en bedre søvn og en hverdag fri for hovedpine, spændinger og søvnmangel.

Glostrup Tandplejecenter
Hovedvejen 61
2600 Glostrup
Telefon: 43 45 48 48