Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Her er den bedste tandbørste

Tandlægernes primære arbejde går ud på at behandle patienternes tandproblemer. Tandlæger kan udføre forskellige typer af behandlinger i forhold til patientens behov. Dygtige tandlæger vil altid bestræbe sig på at lave det mindste indgreb som muligt, og udføre de mindst smertefulde behandlinger hos patienten. Således undgås unødvendige overbehandlinger af patientens tænder. På denne måde sørger tandlægerne for, at deres patienter kan beholde deres sunde tænder og gode mundhygiejne. Derfor behandler tandlæger ikke blot patienternes tænder, men er også med til at forebygge eventuelle tandproblemer. Dette gør de ved at lave regelmæssige tandundersøgelser, for at opdage begyndende huller, betændt tandkød eller andre problemer i god tid. Jo før problemet opdages, jo mindre behandling kræves der.

tandbørste

Der er dog også adskillige ting, som patienten selv kan gøre for at undgå tandproblemer. Det drejer sig om den daglige rutine, i forhold til rengøring af tænder. Alle bør børste tænder grundigt, to gange dagligt, med små og cirkulære bevægelser. Derudover skal tandtråd også benyttes, da tandbørsten ikke kan nå alle tandflader. Tandbørsten er redskabet til at rengøre tænderne, og hvis ikke tandbørsten er god nok, bliver tænderne heller ikke rene nok. Det er derfor vigtigt, at benytte den bedste tandbørste. Hos mange tandlæger anbefales en tandbørste, der har et børstehoved med bløde hår. Mange tror fejlagtigt, at hårde børstehår lettere kan fjerne bakterier fra tænderne, men dette er ikke tilfældet. Det er nemlig bløde børstehår, som er bedst til at nå tandfladerne. Hvordan man foretrækker at selve tandbørstens hoved er formet, afhænger fra persontil person. Her er det vigtigt selv at vælge, hvad der er den bedste tandbørste for en selv. Det er nemlig vigtigt, at tandbørsten passer godt til ens mund og ens børsteteknik, så tænderne bliver børstet optimalt. Med den rette børsteteknik, kan man faktisk selv forebygge de mest almindelige tandsygdomme.

Det er muligt at få professionel hjælp til at udvælge den bedste tandbørste hos den hjælpsomme tandlæge på Frederiksberg eller andre steder i landet, som ønsker at hjælpe deres patienter godt på vej mod sunde tænder og en god mundhygiejne. Det kan være rart at få forebyggende undersøgelser hos tandlægen, der står klar til at behandle problemet hurtigst muligt, hvis der er behov for det. Derfor kan det være en god idé at eksempelvis benytte en tandlæge på Gammel Kongevej med god beliggenhed, så det er let at transportere sig, hvis en behandling er nødvendig. Med en central beliggende tandlæge er hjælpen også nær, hvis der er behov for hjælp til at vælge den bedste tandbørste.

Alhambravej Tandlægerne
Alhambravej 1
1826 Frederiksberg C
Tlf: 33 22 46 16