Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Gode råd, når du leder efter en ny tandlæge

Ny tandlæge

Der findes mange tandlæger rundt i landet, og det giver dig som tandlægepatient en stor frihed til at vælge den tandlæge, som passer bedst til dine ønsker og behov. Det varierer derfor fra person til person hvilke ydelser, som deres tandlæge skal tilbyde. Der er dog nogle generelle faktorer, som du altid bør overveje, når du leder efter en ny tandlæge. Så kan du forhåbentlig få valgt den rette tandlæge for dig i første forsøg.

En tandlægeklinik med praktisk beliggenhed

Du behøver ikke afsætte meget transporttid til tandlægen, hvis du vælger en tandlæge, som har en praktisk beliggenhed for dig. Personer med fleksible arbejdstider foretrækker typisk en tandlægeklinik tæt på hjemmet, mens personer med fuldtidsarbejde i stedet typisk foretrækker en tandlægeklinik tæt på arbejdet. Uanset årsagen til valg af tandlægens beliggenhed kan der eksempelvis spares transporttid på tandlægebesøget, hvis du vælger en centralt beliggende tandlæge i Rødovre, hvor det er let og hurtigt at komme derhen med både offentlig transport, bil og cykel.

En tandlæge, der har tid til dig

Det er også en praktisk fordel, at din nye tandlæge er fleksibel i forhold til bestilling af tider. Så har du som tandlægepatient mulighed for selv at vælge en tid til de regelmæssige tandeftersyn, så tiden passer bedst muligt ind i en travl hverdag. Det er samtidigt også en fordel, hvis din nye tandlæge kan tilbyde akutte tider i tilfælde af akutte tandsmerter. Der skal altid søges tandlæge hurtigst muligt ved akutte tandsmerter, og her er det sjældent belejligt at skulle ud og finde en ny tandlæge til at tage sig af det akutte tandproblem.

En tandlæge med et stort behandlingssortiment

Alle tandlæger kan grundlæggende det samme inden for undersøgelser og behandlinger. Der er dog nogle tandlægeklinikker med eksempelvis flere tilknyttede tandlæger, som er i stand til at tilbyde et særligt stort behandlingssortiment. Det giver dig som tandlægepatient mulighed for at blive på samme tandlægeklinik på trods af behov for særlige behandlinger. Sortimentet af behandlinger afhænger også af tandlægeklinikkens teknologi. Af den grund bør du kontakte tandlægeklinikken og høre om behandlingsmuligheder til dine behov, hvis du eksempelvis i nær fremtiden ønsker at få rettet dine tænder lige med en ny behandlingsmetode.

En tandlæge, som du stoler på

Som nævnt kan alle tandlæger generelt det samme, men der kan være særlige aspekter, som får dig som tandlægepatient til at føle dig ekstra tryg, når du befinder dig under tandlægens skarpe lys. Tryghed under tandlægebesøg er særligt vigtigt for personer med tandlægeskræk. Personer med tandlægeskræk kan med fordel lede grundigt efter en særligt uddannet tandlæge tæt på Skovlunde eller anden nærmeste by med en tandlæge, som har et særligt fokus på at mindske tandlægeskræk. I milde tilfælde af tandlægeskræk er samtale og oplysninger om tandlægebesøget ofte nok. I sværere tilfælde af tandlægeskræk tilbydes der hypnose, så du blive tryg ved at være til tandlægen.

Tandlægerne Venge
Rødovrevej 406 st.
2610 Rødovre
36 70 45 56