Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Forebyggelse er bedre end behandling

Når det kommer til tænder og tandsundhed, er der særligt én gylden regel: Forebyggelse er bedre end behandling. Denne regel er udgangspunktet for alle tandlægers arbejde og er en af grundende til, at du regelmæssigt bliver indkaldt til forebyggende tandundersøgelser.

Men hvis du for alvor vil forebygge tandproblemer, er det årlige besøg hos din tandlæge ikke nok. Du må også forebygge tandproblemer i hverdagen. Hos en dygtig tandlæge i Frederikssund kan du få individuel hjælp til, hvordan du bedst muligt styrer uden om alt fra små til store tandproblemer.

Forebyggelse i hverdagen

Det bedste, du selv kan gøre for at forebygge tandproblemer, er at have en god mundhygiejne og tandsundhed. Det kan være nemmere sagt end gjort, men alligevel er der en række simple ting, der vil hjælpe dig langt hen ad vejen.

Først og fremmest er tandbørstning og brug af tandtråd en vigtig del af forebyggelsen. Med tandbørste og tandtråd fjerner du bakterier fra tænder og tandkød, som ellers kan forårsage tandproblemer. Derudover kan du forebygge mange problemer med dine tænder ved at skære ned på dit indtag af sukker og syre. Disse to ting er nemlig med til at opløse emaljen, hvilket gør dine tænder udsatte over for angreb.

Med den rette forebyggelse gør du en aktiv indsats for at undgå at skulle have behandling, når først skaden er sket.

3 grunde til at forebyggelse er bedre end behandling

  1. Du undgår smerter i tænderne både før behandling og under behandling.
  2. Du slipper for store regninger for behandlingen for dine tandproblemer.
  3. Du får sundere tænder, som du kan få glæde af i mange år.

Forebyggelse hos tandlægen

Når du går til tandlæge, får du en hjælpende hånd til at sikre den mest hensigtsmæssige forebyggelse. Det får du gennem tandrensninger, som renser dine tænder i dybden og fjerner fundamentet for mange tandproblemer. Tandrensning fjerner blandt andet plak og tandsten, hvor ophobede bakterier ellers kan udvikle huller i tænderne.

Med en tandlæge ikke langt fra Ølstykke vil behandlingen altid tage udgangspunkt i at forebygge tandproblemer. Har du allerede udviklet et hul, eller er der opstået et andet tandproblem, vil du naturligvis også få den rette behandling.

Cariesbehandling er en tandbehandling, der kræver, at den del af den naturlige tandsubstans bores væk og erstattes med en fyldning. Det er altid at foretrække at have så meget af sine naturlige tænder som muligt, da dette er det bedste for tandsundheden. Derfor er det vigtigt at forebygge huller i tænderne.

NAP:
Bergstrøms Tandklinik
Jernbanegade 13 A, 1. mf
3600 Frederikssund
47 31 05 15