Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Få rettet dine skæve tænder lige med Invisalign

Som barn bliver mange tilbudt en bøjle, hvis tænderne er så skæve, at de eksempelvis medfører et skævt bid eller mindsker tyggefunktionen. Er skævheden kun til udseendemæssig gene, så får man normalt ikke tilbudt at få rette de skæve tænder lige. Det betyder, at der den dag i dag er mange unge såvel som voksne, der går rundt med tænder, som de ikke er tilfredse med. Samtidigt er det dog de færreste af dem, som har lyst til at bære en synlig bøjle i op til flere år for at få rettet tænderne lige.

Invisalign – et avanceret og usynligt tandretningssystem

Alle med skæve tænder, som ikke ønsker at bære en synlig bøjle, kan nu få glæde af det nye avancerede tandretningssystem ved navn Invisalign. Dette tandretningssystem består af usynlige plastskinner, så det ikke er muligt for andre at se skinnerne. Det betyder altså, at du kan få rettet dine skæve tænder lige uden at påvirke din hverdag. Samtidigt er skinnerne aftagelige, så de kan tages ud i særlige tilfælde, hvor de gennemsigtige skinner alligevel skulle genere.

Dette tandretningssystem er derfor en simpel, let og fleksibel metode til at få det smil, som du drømmer.

Sådan fungerer tandretningssystemet

Først og fremmest skal du til en indledende undersøgelse for at sikre, at skinnerne kan gøre det nødvendige tandudretning for dig. Invisalign kan hjælpe på skæve bid, dybe bid, underbid, åbne bid og krydsbid. Invisalign kan desuden fjerne mellemrum mellem tænderne samt skabe mere plads mellem for tætsiddende tænder. Langt de fleste personer med skæve tænder kan derfor få glæde af den effektivt tandrettende Invisalign i København, som fra et halvt år og op til to år kan få rette dine tænders skævheder.

Efter godkendelse til tandretningssystemet vil du få taget et aftryk af dine tænder, hvorefter en 3D-model af dit tandsæt kan vise din nuværende tandtilstand såvel som estimere, hvordan dine tænder kommer til at se ud efter tandretningen.

Med aftryk af dine tænder vil dine første skinner nu bliver fremstillet i det usynlige plastmateriale. Plastmaterialet er desuden blødt for at mindske generne ved at bære skinnen, så du overhovedet ikke er generet af den. Du kan bruge de første skinner i to uger, hvorefter du vil få udleveret et par nye skinner. Skinnerne vil løbende blive udskiftet i hele behandlingsforløbet i takt med, at dine tænder retter sig ud. Det er vigtigt, at du bruger skinnerne så mange timer i døgnet som muligt, da du kan risikere at forsinke behandlingsforløbet, hvis du tager skinnerne ud for ofte.

Kom i gang med Invisalign med det samme

Det er endnu ikke alle tandlæger, som har mulighed for at tilbyde det avancerede tandretningssystem. Det er dog heldigvis blandt andet muligt at finde en centralt beliggende tandlæge på Østerbro, som er let at transportere sig til på enten cykel, i bil eller med offentligt transport. De gode transportmuligheder er en stor fordel for dig, når du løbende skal ind og have nye skinner. Så bliver hele din tandretningsproces så let, hurtig og enkel som muligt.  

Langeliniebroens Tandklinik

Fridtjof Nansens Plads 2

2100 København Ø

70 24 80 00