Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Få hvidere tænder med professionel hjælp

Rene og hvide tænder er altafgørendefor dit smil. Du fremstår mere sund, hvis dit ansigt bærer et flot smil.

Årsager til misfarvede tænder

Misdannelser i farven på dine tænder opstår lettere med alderen. Dine tænder bliver hurtigere brune, hvis du ikke har en god mundhygiejne. Men selvom du har en god mundhygiejne, kan du ikke undgå at få misdannelser på dine tænder på grund af farvestoffer, som du indtager gennem drikke, mad og rygning. Farvestofferne derfra trænger ind i tændernes emalje, hvis du eksempelvis drikker meget kaffe, te eller rødvin. Derfor opstår der lettere brunlige misdannelser på dine tænder. Også nikotin skader dine tænder og gør dem misfarvede. Du kan undgå misfarvninger på dine tænder ved at mindske dit forbrug af mad- og drikkevarer, der indeholder meget kraftige farvestoffer.

naturligt hvide tænder

En afblegningsskinne er løsningen 

Hvis dine tænder derimod allerede er misfarvede, kan du få professionel hjælp fra en tandlæge. En tandlæge kan tilbyde effektiv afblegning af tænder, hvor de lysner misfarvningerne på dine tænder. Tandlægen fremstiller skinner, som passer præcist til din mund og dine tænder. Selve blegningen af dine tænder foretages derhjemme, så det er let og ligetil. Du skal blot lægge blegegele i skinnerne og benytte dem efter tandlægens rådgivning. Normalt er det nogle få timer i tre til otte dage.

Det er derfor ikke særlig tidskrævende at få bleget tænder, da det kun kræver én enkelt tur til tandlægen. Efter du har brugt skinnerne efter tandlægens anbefalinger, vil dine tænder være blevet lysere. Dine tænder vil blive én til to nuancer lysere, men det er dog individuelt fra person til person. Du skal være opmærksom på, at hvis du for eksempel har kroner, fyldninger eller plastik på nogle af tænderne, lysnes de ikke. Plastikken kan dog med tiden vælges i en lysere nuance, såfremt denne skal skiftes.

Der er ingen sundhedsskadelige bivirkninger ved afblegning af tænder, da der ikke er undersøgelser, som viser, at emaljen på tænderne bliver påvirket negativt. Der er altså ikke større risiko for at emaljen skulle blive forringet og heller ikke en større risiko for huller i tænderne, hvis du afbleger dine tænder. Der er således ingen grund til bekymring, hvis du ønsker at få hvidere tænder. Der er ingen konsekvenser, så du får kun fordele ud af afblegningen af dine tænder. Du kan finde flere tandlæger med erfaring inden for blegning af tænder landet over på både Sjælland, Fyn og i Jylland. Ved at kontakte en tandlæge, kan du få professionel hjælp til at komme godt i gang med at afblege dine tænder, så du kan få et flot og naturligt lyst smil.

Svaneklinikken Aps
Østerbrogade 148
2100 København Ø
Tlf.: 39 29 47 41