Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Få et lige smil med en tandregulering

Den korteste vej mellem to mennesker er et smil. Men desværre er det ikke alle, der er tilfreds med deres smil. Skæve tænder kan skæmme smilet og gøre dig alt for selvbevidst. Selvom små skævheder måske kan virke charmerende, er det ikke rart med et sæt tænder, der sidder hulter til bulter i munden. Det kan tære på selv den største selvtillid. Når du først er blevet voksen, er tanken om at få reguleret tænder ikke nødvendigvis en løsning, du har lyst til at benytte. I hvert fald ikke, hvis det betyder, at du skal gå med bøjle på tænderne i flere år, ligesom dine kammerater gjorde, da du var barn.

tandregulering i København

Smukke tænder giver selvtillid

I den moderne verden er det blevet ganske normalt at forbedre sit udseende. Fitness og plastikkirurgi er blevet millionforretninger i vores del af verden, fordi de fleste mennesker gerne vil præsentere sig fra deres bedste side og forbedre den del af deres udseende, som de ikke er tilfredse med. Tænderne er i denne sammenhæng vigtigere, end vi regner med. De fleste tager for givet, at man har smukke, lige tænder, og det er først, når tænderne ikke sidder, som de skal, at vi lægger mærke til det. For den person, der er indehaver af skæve tænder, kan det være ubehageligt at blive lagt mærke til. De samme mennesker fravælger tanken om at få foretaget en tandregulering, fordi det for dem er lig med en bøjle, som vil føles endnu mere skæmmende for deres udseende. Men heldigvis er det heller ikke nødvendigt for at skaffe dig et smukt og lige smil.

Ny teknologi retter skæve tænder

Med ny teknologi er det heldigvis blevet muligt at få foretaget tandregulering, der tager hensyn til dit udseende undervejs. Mange steder tilbydes effektiv tandregulering i  København, der kan rette både kosmetiske skævheder i tandsættet såvel som større problemer. Invisalign er en gennemsigtig tandskinne, der praktisk talt er usynlig, samtidig med at den retter dine tænder. I løbet af 5-24 måneder kan den regulere de fleste tandskævheder og skabe det flotte smil, som de fleste drømmer om. Flere tandlæger er begyndt at tilbyde behandlingen i Danmark, blandt andet benytter Tandlæge på Nørrebro Karsten Harley metoden med succes. Her tilbydes du en grundig undersøgelse forud for behandlingsforløbet, og behandlingen tilpasses dine behov. I modsætning til andre behandlingsformer er Invisalign uden tvivl den metode, der generer mindst muligt og samtidig løser dit tandproblem.
Tandteam Harley v/Tandlæge Karsten Harley
Borups Allé 1
2200 København N
Tlf: 38 34 45 05