Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Derfor er tandblegning en god idé

Vi går alle og drømmer om det perfekte hvide smil, som vi ser de kendte på tv og i bladene render rundt med, og det er også noget, vi alle fortjener.

Der er i dag kommet mange forskellige løsninger til tandblegning. På de sociale medier er der kommet mange alternativer til en billig form for tandblegning, nemlig en blanding af citron og bagepulver. Dette kan ikke frarådes kraftigt nok, da disse to ting blandet sammen er med til at ødelægge emaljen – så selvom det er en billig løsning, vil den blive dyr på længere sigt, da man ender med at skulle have helt nye tænder en dag.

Der er også kommet flere forskellige former for hurtig blegning, man kan købe på nettet – disse skal man også holde sig langt fra. Man er nemlig aldrig helt garanteret, hvad det egentlig er for et produkt, man får, og man kan derfor ikke vide sig sikker på sine tænders beskyttelse.

I stedet skal man kontakte sin habile og dygtige tandlæge nær Gentofte, som vil kunne fortælle, hvordan man bleger sine tænder på en helt ufarlig måde.

Hvordan foregår det?

Der er forskellige måder, tandlægen kan vælge at udføre en tandblegning på. Den, der dog er mest komfortabel for patienten, er den måde, hvor patienten får lov selv at udføre behandlingen i eget hjem.

Tandlægen vil få specieldesignet en skinne til patienten, som denne får med hjem sammen med en omgang blegegel. Tandlægen vil samtidig give en grundig vejledning til, hvordan patienten skal komme gelen i skinnen, og hvordan patienten skal sove med skinnen de næste 7-14 dage.

Er tandblegning farligt for tænderne?

Som beskrevet ovenfor skal man holde sig fra de billige alternativer, da disse højest sandsynligt vil medføre en risiko for en ødelagt emalje. Men ved at få foretaget en blegning hos en professionel tandlæge nær Gentofte, vil man løbende gå til kontrol for at sikre sig, at alt foregår som det skal. Derudover er man også garanteret et produkt, der er testet flere gange, for at være sikker på, det ikke ødelægger tænderne eller emaljen. Man skal dog stadig huske, at lige som med alt andet, så skal man gøre det med måde, da et overforbrug af tandblegning i sidste ende kan medføre en risiko for slid på emaljen.

Tandlægerne Lyngby Torv 1

Lyngby Torv 1

2800 Kongens Lyngby

45 87 12 26