Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Den bedste børsteteknik der findes

Tandlægeudstyr

Der er mange ting vi gør, kun for at undgå en negativ effekt. Mange går i bad, ikke for at blive rene, men fordi de er bange for at lugte. Mange går på arbejde, ikke fordi de drømmer om at bruge deres løn til noget spektakulært, men fordi de er bange for en situation, hvor de ikke har penge til det, de lige har lyst til at købe. Ligeledes børster mange tænder fordi de ikke vil lugte ud af munden, frem for at børste dem, fordi de gerne vil have rene tænder. Hvis du vil have størst effekt ud af din daglige mundhygiejne er du nødt til at tænke på, at det er for at gøre tænderne rigtigt rene. Det handler om at få fjernet al plakken, alle madresterne og alt, hvad der ellers måtte sidde af snavs. Det er fantastisk hvis dette også resulterer i frisk ånde, så folk ikke behøver træde et par skridt væk fra dig, når de snakker med dig, men det er ikke målet i sig selv. Når du har denne indstilling, kan du begynde at fundere over, hvordan den bedste børsteteknik for dig og dine tænder er. Vi vil her give dig et par tips til dette, i samarbejde med tandlægeklinikken Kamilla Kragh og Anne Mette Rughave, som er en tandlæge på Frederiksberg.

Tid

For det første tager det tid at børste tænder. To minutter føles måske som rigtig lang tid, men det er det i virkeligheden ikke. Sæt et ur, og find ud af, hvor lang tid du rent faktisk bruger på at børste tænder, også selvom du tror du ved det. Det anbefales at man børster i to minutter, så hvis du er meget langt fra dette, bør du overveje hvor i din mund du ikke når at få børstet.

Teknik

Den bedste børsteteknik er altid den, hvor du børster i cirkler. Om det så er med en elektrisk tandbørste eller med håndkraft. En god teknik er at børste alle fladerne for sig; det vil sige forsiden, bagsiden og tyggefladen for sig. Her lægger man stort fokus på hver tand, og får derved en mere grundig tandbørstning.

Ekstra

Der er mange ekstra ting man kan gøre, hvis man stadig har dårlige tænder, eller tendens til at have mange huller. Eksperimentér eksempelvis med tandtråd, tungeskrabere eller tandstikkere. Ellers kan du spørge din tandlæge til råds. Har du ikke en tandlæge kan du finde en i eksempelvis Frederiksberg Centret, eller hvor du nu end bor. De fleste tandlæger hjælper gladeligt med at holde dine tænder gode og sunde.

Tandlæger Kamilla Kragh og

Anne Mette Haj Rughave

Gammel Kongevej 178

1850 Frederiksberg C

Tlf: 33 24 47 42