Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Børnetandpleje hos tandlægen

Børnetandpleje hos tandlægen
De færreste børn bryder sig om at gå til tandlægen. Mange børn tror fejlagtigt, at tandlægebesøg altid er forbundet smerte og ubehag, men sådan forholder det sig heldigvis ikke. Denne skræk kan, i værste fald, have betydning for deres mundhygiejne, hvis de vælger at blive væk fra deres tandlægebesøg – dette gælder dog ikke kun for børn men også for voksne. Det er dog vigtigt at understrege, at for det meste handler tandlægebesøget blot om et rutinetjek, der hverken er smertefuldt eller tidskrævende. Det er nødvendigt for netop at undgå de smertefulde besøg, som fx udboringer af huller, fjernelse af plak, opfyldning af eventuelle fyldninger i tænderne, etc. Ved at besøge sin tandplejer en til to gange om året, er det muligt at bibeholde den gode mundhygiejne og holde caries (bakterier) og plak på afstand, så man undgår smerte og ubehag.

Børnetandpleje hos tandlægen

Hos Tandlægerne Carlsro i Rødovre centrum, tilbyder vi høj faglig kvalitet, men vi lægger også stor vægt på, at alle vores klienter får en god oplevelse under deres besøg. Bor du lidt vest for København, er din tandlæge lige rundt om hjørnet. Vores klinik er både tæt på Rødovre, Hvidovre og Valby.

En god oplevelse
Det er vigtigt for os hos Tandlægerne i Carlsro at dit barn – tidligt i hans/hendes patientliv – får en positiv oplevelse og på denne måde ikke udvikler tandlægeskræk. Det er forskelligt fra barn til barn, hvornår de vænner sig til tandlægebesøg, hvilket vi er meget opmærksomme på at imødekomme. De første besøg på klinikken skal helst foregå i et roligt tempo og forhåbentligt forekomme smertefrie, så dit barn kan tage fra klinikken med en god følelse.

Som førstegangspatient er det vigtigt, at finde en tandlæge der passer til dit barns temperament og én barnet føler sig godt tilpas med. Vi ønsker at lære dig og dit barns tænder ordentligt at kende, så vi starter vores samarbejde ved at sætte os godt ind i jeres personlige situation. Er det første gang du besøger tandlægen med dit barn, er hjemmeforberedelsen et vigtigt skridt på vej mod en god oplevelse. Du skal vise dit barn, at du er rolig og fattet, og at der intet farligt er i tandlægebesøget.

Besøg os på http://carlsrotand.dk/ny-patient/ og læs mere om vores forskellige behandlinger, faste priser og ikke mindst vores særdeles kompetente personale.

Tandlægerne I Carlsro I/S
Tårnvej 219 st.
2610 Rødovre
Tlf: 36 70 31 67