Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/falsing-design.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Alle kan få rettet tænder i dag – effektivt og hurtigt

De fleste får rettet deres tænder med bøjle som barn og teenager. Dog er det ikke alle, der får gjort dette. Det kan være af flere årsager, at man ikke vælger at få rettet tænderne til som barn. Det kan måske være, at man ikke selv synes, det er nødvendigt, og at man sagtens kan leve med et par skæve tænder. Der er dog alligevel flere, der fortryder denne beslutning, når de bliver ældre. Dette er der kommet en løsning på nu.

Man kan nemlig, uanset alder, få rettet tænderne til. Der er måske stadig nogle, der er lidt skeptiske omkring det, da det normalt vil være med den gammeldags togskinne bøjle, hvilket for mange kan være grænseoverskridende at skulle bruge som voksen. Men til dette er der også kommet en løsning!

Der er blevet udviklet en fancy og moderne usynlig bøjle, også kaldet Invisalign, til netop sådanne formål og situationer. Invisalign er, som beskrevet, en usynlig bøjle, og er hurtigt blevet et populært fænomen blandt voksne, da den ikke virker lige så grænseoverskridende, og måske endda pinligt og flovt, som det gør med den traditionelle togskinne.

Der er flere fordele ved den nye og smarte usynlige bøjle, Invisalign. En af disse mange fordele er uden tvivl, at processen foregår på ens egne præmisser. Med dette menes der, at man kan tage bøjlen i og ud alt efter behov, og hvordan det lige passer ind i hverdagen. Det anbefales dog, at man har bøjlen i munden i 20-22 timer i døgnet for at opnå det maksimale resultat, men der er stadig mulighed for at gå på en date, eller tage til et fancy event, uden at have bøjlen i, hvis man helst vil undgå dette.

Når man opsøger en kvalificeret og professionel tandlæge i Rødovre for at snakke omkring mulighederne for Invisalign, kan man også få set et billede af, hvordan ens tandsæt vil ende med at se ud. Tandlægen tager et 3D billede af tænderne, og kan ved hjælp af højt udviklet computerprogrammer vise hele processen fra start til slut. På denne måde kan man på forhånd se, hvordan det endelige resultat vil ende ud, og det gør det nemmere for tandlægen at følge med i udviklingen, og nemmere at holde øje med, om der er en risiko for, at der kan opstå mindre komplikationer.

NAP:

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 55

2610 Rødovre

36 70 32 66